Gadgets

SteelSeries predstavlja Rival 3 gejming miš, Apex 3 i Apex 5 gejming tastature

SteelSeries, lider na polju gejming i esports periferije, najavio je Rival 3 gejming miš, Apex 3 i Apex 5 gejming tastature – periferije visokih performansi koje će biti pristupačne svim gejmerima. Predstavljajući ove proizvode, SteelSeries je želeo da inovativne performanse svojih premijum proizvoda ponudi široj igračkoj publici.

Rival 3 – Nadmašiti konkurenciju

Uz jedinstveno RGB osvetljenje, novi senzor fokusiran na maksimalne performanse i visok nivo izdržljivosti, Rival 3 nadmašuje konkurenciju. The Rival 3 je zaokružen gejming miš sa vrhunskom tehnologijom specijalno dizajniranom po povoljnoj ceni za gejmere.
Rival 3 je napravljen od super-dugotrajnog polimera koji pruža veliku izdržljivost, sve to uz težinu od samo 77 grama. Tu je i novi TrueMove Core optički senzor koji predstavlja značajan iskorak u performansama kada je u pitanju ovaj cenovni rang.


TrueMove Core ima senzor od 8,500 CPI koji je namenjen za precizno 1 na 1 praćenje pokreta, tako da se svi pokreti miša apsolutno verno prenose na ekran.
Rival 3 takođe donosi svičeve koji su deklarisani na 60 miliona klikova i memoriju u samom mišu koja dozvoljava unos do 5 CPI profila i podešavanje svih parametara kroz SteelSeries Engine softver.

Apex 3 – Nadmašiti konkurenciju

Vodootporna Apex 3 tastatura je potpuno zaokružen gejming proizvod. Kreirana je kombinacijom savremene SteelSeries tehnologije sa RGB osvetljenjem u 10 zona, ultra-tihim gejming svičevima i anti-ghostingom specijalno osmišljenim za gejming. Sve to je čini tastaturom koja je od početka do kraja kreirana za gejmere.
Apex 3 je vodootporna po standardu IP32 pa je samim tim zaštićena od slučajnih prolivanja tečnosti. Takođe, tastatura koristi nove SteelSeries svičeve sa minimalnim otporom. Zbog toga je tastatura skoro nečujna, uz tastere koji su deklarisani na preko 20 miliona klikova.


Kao i kod Apex Pro modela, Apex 3 ima sličan oslonac za dlanove visokog kvaliteta, iste media tastere i klikabilni metalni roler, kao i 3 mogućnosti za postavljanje kabla ispod tastature. Anti-ghosting namenjen gejmerima omogućava da tastatura uvek zabeleži svaki klika tastera, tako da gejmeri mogu da igraju brzo i precizno.

Apex 5 – Najbolje od oba sveta

Hibridni svičevi na Apex 5 tastaturi kombinuju osećaj kod pritiska membranskih tastera sa performansama i taktilnim klikom plavog mehaničkog sviča. To donosi gejming iskustvo koji kombinuje najbolje od obe vrste svičeva.


Tastatura je izrađena istom tehnologijom koja je korišćena kod naše Pro linije proizvoda. To uključuje magnetni oslonac za dlanove, kućište od visokokvalitetnog aluminijuma, OLED smart ekran, media kontrole i roler za podešavanje zvuka, kao i podešavanje osvetljenja za svaki taster pojedinačno. Korisnici mogu da na OLED ekranu prikazuju GIFove, imaju pregled informacija direktno iz igara kao što su CS:GO ili Dota2, imaju informacije o pesmama sa TIDAL-a, Diskord poruke, podešavanja tastature i još mnogo toga.

Za više informacija o Rivalu 3, Apexu 3 i Apexu 5, posetite njihov sajt.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top