Nintendo Switch

The Outer Worlds na Switchu od 6. marta

Developeri postižu fantastične rezultate kada je u pitanju portovanje igara sa PC-a, PS4 i Xbox One konzola na prenosivi Switch, koji je dosta slabijih performansi, i tako imamo porast AAA igara na Nintendovoj konzoli.

Tako smo pre nekoliko meseci videli The Witcher 3 na Switchu, takozvani Switcher, i druge zanimljive igre, a sada je red došao da se i najnoviji naslov studija Obsidian Entertainment pojavi na ovoj konzoli.

Reč je o The Outer Worlds, odličnoj singlplejer RPG avanturi koja nas vodi u svemirsku avanturu punu preokreta i slobodnih aktivnosti. Igra je sa pojavljivanjem na ostalim platformama ostvarila ogroman uspeh, kako kod publike tako i u prodaji, zbog čega i ne čude napori da se igra izda za Switch.

Zajedno sa najavom je otkriven i datum izlaska igre za Nintendo Switch, to je 6. mart ove godine, kao retail verzija, i u digitalnom formatu sa cenom od 60 dolara.

U ostalim vestima vezanim za Switch, nakon izuzetno uspešne praznične sezone po prodaji, ukupan broj prodatih primeraka ove prenosive konzole je premašio 52 miliona.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top