Filmovi-Serije

The Witcher animirani film se neće baviti Geraltom, već Vezemirom

Nedavno je najavljeno da ćemo pored druge sezone Netflixove igrane serije The Witcher dobiti i animirani film Nightmare of the Wolf vezan za događaje unutar ovog fiktivnog univerzuma.

Mnogi su odmah pomislili da će se raditi o Geraltovim avanturama, ali novi otkriveni detalji ipak otkrivaju drugačiju sliku. Animirani film će se fokusirati na drugog karaktera, kojeg mnogi znaju iz The Witcher igara, to je stariji veštac Vezemir.

Sinopsis otkriva da će se radnja odvijati dosta ranije pre nego što bi Vezemir na sebe preuzeo zadatak mentorstva nad Geraltom, odnosno u vreme kada je on sam započeo svoje putovanje kao veštac, nakon što ga je misteriozni karakter odvojio od roditelja kroz “zakon iznenađenja”.

“”Pre nego što nastavimo o animiranom filmu, kratko objašnjenje o zakonu iznenađenja, ako kojim slučajem do sada niste upoznati sa tim. Radi se o pravilu koje postoji u Witcher univerzumu, ali svoje korene ima i u mitologiji slovenskih narod. Dakle, ako bi neko nekome spasio život, kao dar za učinjeno on ne mora tražiti ništa istog trenutka, već može u posed zatražiti samo ono što spašeni i zaduženi još uvek ne poseduje, što je “zakon iznenađenja”. U većini slučajeva se desi da su to upravo deca, jer se ona rode pre nego što se “spasilac” vrati po ono što mu sleduje. Pošto su ti spasioci i činioci velikih usluga uglavnom bili vešci, uzimana deca su odlazila na isti put i sama su postajala mutanti za lov na čudovišta bez prava na normalan život.””

Ono što je od ranije poznato je da će na animiranoj Witcher seriji raditi producenti iza igrane serije i da će za animacije biti zadužen studio Mir, koji je radio na Legend of Korra. Ono što nije poznato je ko će pozajmljivati glas karakterima, a mi se nadamo da će Vezemiru glas dati Mark Hamill(Luk Skajvoker iz Ratova Zvezda), pošto je on već objavio da je zagrejan za ulogu, iako ne zna o kome se radi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top