PC

Bungie sakuplja novac za borbu protiv požara u Australiji kroz prodaju specijalne majce

Verovatno ste već imali priliku da čujete o ogromnim požarima koji bukte u Australiji i koji su značajno ugrozili biljni i životinjski svet tog kontinenta, a i pored ogromnih napora, situacija se ne stišava.

Kreatori Destiny serijala žele da pomognu u borbi protiv tih požara i nedavno su objavili da pokreću akciju prikupljanja novca koji će direktno ići organizaciji WIRES, koja se zalaže za spašavanje divljih životinja Australije, kao i NSW Rural Fire Service, koja okuplja veliki broj vatrogasaca kako bi stali na put požarima.

Novac će biti sakupljan kroz prodaju specijalne majce čiji će dizajn biti otkriven u narednih nedelju dana, a uz njenu kupovinu će se deliti i specijalni emblem koji će moći da se koristi u igri Destiny 2.

Sakupljanje dobrotvornih priloga će trajati od 16. januara do 18. februara nakon čega će sav prikupljani novac biti isplaćen pomenutim organizacijama.

Ovo nije prvi put da Bungie pokreće akciju u humanitarne svrhe od poslovanja kao nezavisni studio, već je u proteklim mesecima donirao preko 400,000 dolara u humanitarne svrhe.

Nadamo se da će se veliki broj fanova odazvati ovoj humanoj akciji, kao i da će se još više developera uključiti u slične akcije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top