PlayStation 4

Do sada prodato preko 106 miliona primeraka PS4 konzole, broj prodatih igara premašio 1,15 milijardi

2020. godina će označiti kraj jedne i početak potpuno nove ere na polju konzolnog gejminga, sa potvrđenim konzolama od strane Sonija i Majkrosofta, koje se očekuju tokom jeseni.

I pored toga, japanska kompanija beleži odlične rezultate u prodaji još uvek aktuelne generacije konzola, što je prikazala na ovogodišnjem CES sajmu, gde smo videli i kako izgleda logo za PS5.

Playstation 4 je do sada prodat u preko 106 miliona primeraka, što je povećanje od 3 miliona u odnosu na kraj oktobra, i otkriva da je ovaj uređaj i dalje popularan, a i druge brojke govore u tu svrhu.

Takođe je otkriveno da se na Playstation “mreži” mesečno nalazi preko 103 miliona igrača, PS Plus broji 38,8 miliona pretplatnika, a kada su u pitanju igre, do sada je prodato preko 1,15 milijardi igara.

Različite igre su obogatile životni vek Playstation 4 konzole, gde imamo i fantastične ekskluzive renomiranih studija, a u ovoj generaciji je ostvaren proboj na polju virtuelne realnosti, sa 5 miliona prodatih PSVR uređaja, a cifra će ostvariti rast i narednih godina, pošto će on biti kompatibilan i sa PS5.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top