Meridian
Vesti

Hardcore mode za Disco Elysium je dostupan na Steamu

ZA/UM studio je juče objavio da se u najnovijem updateu za Disco Elysium nalazi hardcore mode i da je već dostupan na Steamu i pruža podršku za wide screen. Takođe, kao deo Steam Lunar New Year rasprodaje, pomenuti naslov sa DLC paketima je na 20% sniženja.

A da je zaista u pitanju Hardcore mode, koji razdvaja amatere od profesionalaca, govori i lista otežavajućih okolnosti. Krenimo redom:
You will fail more – ili u prevodu, svaki check ima daleko veću težinu nego obično
You’re going to be poorer – verujem da ovo ne treba posebno objašnjavati
Prices have gone up – sve je skuplje (kao da smo u Srbiji)
You’ll need to turn to the hard stuff  – pušenje, alkohol itd. klasika
Most treasured possessions – postanite škrtica, obavezno
You’ll have to think more carefully – logično, triput meri jednom seci
You’ll level up faster – kao da ste Kakarot, što vas ne ubije čini vas jačim

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

To Top