PC

Majkrosoftova piratska avantura Sea of Thieves premašila 10 miliona igrača

Majkrosoft je sa trenutnom generacijom Xbox konzole prosto omanuo, pre svega zbog izuzetno slabe ponude ekskluziva, a i u tom malom broju je još manje kvalitetnih igara.

Jedna koja se ističe po kvalitetu i koja je beležila konstantan uspeh i rast na tržištu je avantura u kojoj stupate u ulogu pirata – Sea of Thieves.

Studio Rare, koji stoji iza same igre, je u periodu nakon izlaska naporno radio na nadograđivanju postojećeg sadržaja kroz besplatne apdejtove i plaćene DLC dodatke. 

Kreatori ovog naslova su se za početak uspešne 2020. godine pohvalili sa dostignutih 10 miliona igrača, čime se igračka baza na PC i Xbox One platformama duplirala u odnosu na avgust 2018.

Za ovaj fantastičan broj igrača je zaslužan i Xbox Game Pass koji po veoma niskoj ceni pretplate omogućava igračima da bez ikakvih dodatnih troškova uskoče u svet pirata i morskih čudovišta koji nudi Sea of Thieves.

Tu je i poklon za sve igrače koji se uloguju između 15. i 22. januara u vidu besplatnog jedra i emotea. Takođe, sredinu januara će obeležiti dolazak velikog apdejta nazvanog Legends of the Seas, dok će detalji biti naknadno otkriveni.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top