Vesti

Procurele fotografije za Xbox Series X konzolu prikazuju izgled zadnjeg panela

Izgled Majkrosoftove konzole naredne generacije nije nepoznanica, pošto je Xbox Series X već predstavljen na The Game Awards, ali su najnovije procurele fotografije otkrile još detalja.

Već nam je poznato da će konzola izgledati kao PC kućište, što se i vidi na procurelim fotkama prototipa, ali jedna od njih otkriva i izgled zadnjeg panela, gde se nalaze portovi. Tu se nalaze super brzi USB portovi, ulaz za napajanje, HDMI izlaz, Ethernet port, pa čak i posebna vrsta brave za dodatnu sigurnost od krađe.

Među portovima se nalazi i jedan koji je trenutno prava misterija i do sada niko nije uspeo da odgonetne o čemu se zapravo radi. Po različitim uglovima interneta se govori da bi to mogao biti specijalni port za dijagnostiku ili pak specijalni ulaz kojim bi se kapacitet konzole dodatno proširio za nove igre.

Ostaje da sačekamo Majkrosoftovu zvaničnu objavu u narednim mesecima, a za sada vidimo da je prostor za usisavanje vazduha i hlađenje dosta mali u odnosu na samu veličinu konzole, pa ostaje da se vidi kako će se to odraziti po pitanju toplote.

Ove fotografije otkrivaju da Majkrosoft nije ciljao na ništa futuristički ili ekstravagantno po pitanju izgleda Xbox Series X, ali zato planira da sve to nadoknadi sirovom snagom, što je vrlo moguće sudeći po procurelim specifikacijama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top