PlayStation 4

Procurele prve slike kontrolera za Playstation 5

O Sonijevoj konzoli naredne generacije se dosta govori u prethodnim mesecima, a dosta pažnje je bilo usmereno i ka kontroleru koji će doći zajedno u paketu sa PS5.

Prošle godine je bilo vesti o procurelim patentima koji su otkrili kako će kontroler izgledati i koliko je sličan aktuelnom Dualshock 4, a sada su procurele i prve slike koje prikazuju “živi” izgled kontrolera.

Kao što možete videti na fotografijama ispod, novi kontroler je dosta sličan trenutnoj generaciji, ali poseduje dosta veći touchpad sa dodatnim tasterima blago izmeštenim u stranu.

Slike potvrđuju da se Sony nije fokusirao na neke revolucionarne promene u izgledu, već više kao opštem ugođaju igrača tokom igranja, kao što su izdržljivija baterija i haptička podrška za poboljšanu imerziju u igrama, gde će svaki pokret i udarac osetiti putem kontrolera.

Procurele slike su se pojavile na Redditu, tako da ovo moramo uzeti sa rezervom dok ne dobijemo zvaničnu najavu konzole u narednim mesecima. Na fotografijama je moguće videti i kako izgleda PS5 konzola koja je data kao devkit developerima, koja je već ranije otkrivena.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top