PC

Procurelo par sekundi gejmpleja iz prve najavljene igre za PS5 – Godfall

Iako je dosta stidljivo najavljena na The Game Awards ceremoniji u decembru, igra Godfall studija Gearbox, je privukla dosta pažnje publike zato što je prva zvanično najavljena igra za Playstation 5.

Do sada nije bilo prilike da se pruži neki bolji uvid u sam gejmplej, ali zahvaljujući procurelom gejmplej klipu imamo prilike da vidimo kako će izgledati borba i svet u igri.

Iako traje svega 7 sekundi,  klip otkriva borbene mehanike ove looter-slasher igre, gomilu oružja, raznovrsne neprijetelje sa odličnim oklopom. Ipak, detalj koji nas je oduševio je predivna grafika igre, koja ne naginje preterano ka realizmu, ali poseduje odličan prikaz boja, iskre oružja i visoki nivo detalja kod karaktera.

Korisnik Reddita koji stoji iza klipa je otkrio da se radi o deliću iz trejlera koji nije objavljen i da je to prikazano potiče sa početka prošle godine, dok je igra još uvek bila u ranoj fazi produkcije.

Ono što se ne može videti na snimku, a što su developeri ranije otkrili je da će Godfall koristiti brzi SSD nove konzole kako bi eliminisao čekanje gotovo momentalnim učitavanjem, a same borbe će imati jedinstvenu notu imerzije kroz haptičku podršku novog kontrolera.

Još uvek čekamo zvaničnu najavu Playstation 5 konzole, kada će biti dostupno još više detalja o ovoj igri, kao i o drugim naslovima. Ako je verovati brojnim izvorima, to bi se moglo odigrati već u februaru.

[GodFall] [Video] – Combat Footage (A Fraction of the footage from an Unreleased Trailer I have) from PS4

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top