PlayStation 4

Sony navodno i ove godine preskače E3 sajam

Jedna od najvećih vesti koja je početkom prošle godine potresla industriju video igara i koje znatno oslabila bogatu ponudu E3 sajma koji se već decenijama održava sredinom svake godine u Los Anđelesu, jeste ta u kojoj je Soni objavio da neće održati tradicionalno predstavljanje, već se u potpunosti povlači.

Tako je i bilo, E3 2019 je došao i prošao a Sonija i Playstation brenda nije bilo. Razloga za to je dosta, jedan od njih je taj da japanska kompanija nije imala šta da prikaže, a drugi je da se fokus okreće ka drugim metodama prezentovanja novina, kao što je State of Play.

Prošle godine nije bilo obelodanjeno da li se Sony trajno povukao sa svih budućih E3 konvencija, ali već sada imamo izveštaj koji govori da će i ovogodišnji E3 biti održan bez prisustva Sonija.

Vest dolazi od strane Majkla Pečera koji je blizak kompaniji i poznat je po otkrivanju informacija pre vremena. On navodi da iako bi želeo da to nije istina, Soni preskače i ovogodišnju konvenciju u Los Anđelesu.

Kada će onda biti predstavljen Playstation 5 ako ne na E3 2020? Bez brige, Pečer je otkrio i da je vrlo verovatno da će Sony održati specijalni događaj koji će u celosti biti posvećen narednoj generaciji konzole, i da će se održati već ovog februara, što je dosta ranije u odnosu na jun, kada se E3 tradicionalno održava.

Videćemo kako će izostanak Playstationa uticati na dalju popularnost ovog sajma, a za sada nema detalja o tome da se još neka kompanija povlači.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top