PC

The Division 2 je na ogromnom sniženju od čak 85%, košta ispod 10€

The Division 2 se pojavio pre skoro godinu dana, i iako je dobio veliki broj pohvalnih recenzija, na polju prodaje nije bilo zadovoljavajućih rezultata, što je izazvalo probleme za izdavača, kompaniju Ubisoft.

Sada je rešeno da se The Division 2 što više približi potencijalnoj publiki kroz veliko sniženje, najveće do sada. Ova looter pucačina koja nas vodi u apokaliptični Vašington, je na uPlay prodavnici snižena za čak 85% i moguće ju je kupiti za svega 9€, dok bogatija izdanja koštaju 15 i 18 evra.

Igra je takođe snižena na konzolama i to za 80 procenata, dakle sa sličnim cenama, što je odlična prilika da se ovaj naslov doda u biblioteku. Akcija traje veoma kratko, sve do 23. januara tako da morate delati brzo ako želite da je kupite na ovom popustu.

Dodatna pogodnost je što je sav DLC sadržaj, i izdati i nadolazeći, potpuno besplatan za sve igrače, a već smo videli da ovi dodaci znatno proširuju priču i dodaju potpuno nove teritorije.

Vaš autor je ujedno i autor Play! recenzije za The Division 2, i utisci su izuzetno pozitivni sa brojnim bogatim mehanikama, a igra je odlična za igranje u društvu, ako je borba po ulicama prestonice SAD vaša stvar.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top