PC

GTA 5 je od sada moguće igrati i u virtuelnoj realnosti

Poznato je već dobro svima da moderi imaju ogromnog uticaja na sudbinu igara nakon izlaska i nakon prestanka podrške developera(barem one usmerene ka singlplejer sadržaju).

Nema igre koja to bolje pokazuje od Grand Theft Auto 5, koja iza sebe ima armiju modera sa nepresušnom maštom. Oni su pored modova koji menjaju gejmplej i vizuelni prikaz igre kreirali i novi sadržaj u vidu odlaska u svemir, remastera GTA: Vice City, i brojnih drugih kreacija.

Sada je ovaj naslov, koji i 6 godina nakon izlaska beleži fantastičnu prodaju, dobio odličan novi mod koji omogućava potpuno prelaženje GTA 5 kao VR naslova.Sličnih pokušaja je bilo do sada, ali je ovo najpotpunija i najbolja verzija za igranje u virtuelnoj realnosti.

Mod ne predstavlja samo izmeštenu poziciju kamere, već je u potpunosti kompatibilan sa kontrolama i pokretima koje zadajete headsetom i kontrolerima, čak su i međuscene u prvom licu. Mod funkcioniše dosta kompleksno, ali to vas ne treba da zabrinjava jer je instalacija dosta prosta, a ono što ga čini još boljim je da je kompatibilan sa brojnim drugim modovima, pre svega onim vizuelnim, poput Redux i NaturalVision Remastered, čime GTA 5 postaje još primamljiviji.

Ako imate neki od uređaja za virtuelnu realnost kompatibilan sa računarima, onda vam preporučujemo da isprobate ovaj besplatni mod igranja, nećete se pokajati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top