PC

Epic Games ove nedelje deli dve besplatne igre – Carcassonne i Ticket to Ride

Nakon besplatnog farmerisanja sa Giantsovim Farming Simulator 2019, Epic Games igračima ovog četvtka deli dve besplatne igre.

Oba naslova dolaze iz studija Asmodee Digital, poznatom po adaptacijama board igara u digitalni format, tako da već naslućujete kakve su ove igre. Prva igra je Carcassonne, multiplejer strategija u kojoj se igrači nadmeću tako što kreriraju krajolik provincije stavljanjem pločica na virtuelnu tablu. Ticket to Ride je takođe strategija sa multiplejer komponentom u kojoj povezujete gradove kroz izgradnju mreže pruga i železnica.

U planu je bilo darivanje i treće igre, ali je ona povučena iz ponude pre početka akcije. To je igra Pandemic u kojoj se borite za očuvanje čovečanstva kroz sprečavanje širenja 4 smrtonosne bolesti. Povlačenje igre u poslednjem trenutku dolazi najverovatnije zbog epidemije korona virusa, i tako Epic Games želi da izbegne mešanje u već ozbiljnu situaciju.

Kao i ranijih nedelja, potrebno je samo proći kroz proces kupovine i obe igre ostaju zauvek u vašem vlasništvu. Vremena da to učinite imate do narednog četvrtka u 17 časova.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top