PC

Pathfinder: Wrath of the Righteous prikupio potrebna sredstva na Kickstarteru za samo jedan dan

Nakon odličnog Pathfinder: Kingmaker, studio Owlcat Games se rešio da obožavateljima cRPG igara donese još jedan naslov sa potpuno novom pričom i mnogim drugim osveženjima.

Ipak, kako bi Pathfinder: Wrath of the Righteous postao još bolji naslednik, bila je potrebna direktna pomoć fanova. Developeri su odlučili da ostanu što nezavisniji, i da pritom putem Kickstartera prikupe sav prekopotreban novac za dodatni razvoj igre.

Ispostavilo se da nije bilo nikakve potrebe za brigom da li će se sakupiti novac, pošto je cilj ostvaren već tokom prvog dana kampanje. Prvobitni cilj je bio sakupiti 300.000 dolara, a u trenutku pisanja ovog teksta prikupljena suma je premašila 850.000 dolara, dosta više od početnog plana.

Naravno sav taj novac će biti smisleno utrošen na mnogobrojne dodatke u igri, kao što je dodavanje većeg broja klasa, rasa, priča, a nama se mnogo dopada opcija postojanja već brutalnosti kroz amputaciju udova tokom borbi.

Kampanju za razvoj Pathfinder: Wrath of the Righteous je do sada podržalo preko 14.000 ljudi i svakog momenta pristiže još podrške. Istovremeno, developeri otkrivaju otkrivaju dalje planove, pa će tako sa dostignutih 915.000 dolara biti obezbeđen razvoj životinja-saputnika koje će biti moguće nadograđivati i kastomizovati.

Planirani datum izlaska za Wrath of the Righteous je jun 2021. godine, što znači da ćemo se poprilično načekati, ali je barem dobro znati da problema tokom razvoja neće biti i da nas očekuje bogatstvo sadržaja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top