PC

System Shock 3 ponovo u problemima, raspušten razvojni tim

Još od same najave za System Shock 3, oduševljeni fanovi su dosta puta zaredom bivali razočarani raznim problemima u razvoju i ponovnim odlaganjima.

Igra je već nekoliko puta interno odlagana, a dodatni kamen spoticanja u razvoju je bila i finansijska situacija studija Starbreeze, koji je bio primoran da proda prava na ovu igru, čime je vlasništvo prešlo na OtherSide Entertainment.

Problemi za System Shock 3 time nisu prestali, već su se sada pojavili i novi, koji otkrivaju da je ovaj naslov u ozbiljnim problemima. Kako otkriva portal VGC, glavni razvojni tim, koji je godinama radio na System Shock 3, je sada raspušten od strane studija Otherside. Izvori iza ove objave su poprilično kredibilni, pošto dolaze od strane ljudi koji su radili na igri i koji su otpušteni, poput kreativnog producenta, Čejsa Džonsa.

Izvori su naveli i da je potencijalni razlog za raspuštanje razvojnog tima to što se dosta kasnilo po pitanju sadržaja, do čega je došlo zbog mnogih drugih nedostataka. Otherside Entertainment još uvek nije pružio objavu povodom otpuštanja developera, ali situacija svakako nije obećavajuća.

Mnogi fanovi su se ponadali da će System Shock 3 uskoro ugledati svetlost dana, pošto smo prošle godine dobili par tizera i trejlera, zbog čega smo pomislili da ima napretka u razvoju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top