Vesti

Prince of Persia se vraća u VR Escape Room fazonu

Dugo godina su fanovi Prince of Persia serijala maštali o dolasku najnovije igre, i svaka nova glasina je bivala prihvaćena sa oduševljenjem. Ovaj serijal se sada i vraća u život, ali ne kao video igra kućne uređaje, već u VR Escape Room fazonu.

Ova zagonetalica će biti dostupna od ovog proleća u raznim lokacijama širom sveta, ali trenutno nije poznato koje su to lokacije, mi se nadamo da će ovaj escape room postati dostupan i u našem Beogradu.

Naziv ovog uzbuđenja je Prince of Persia: Dagger of Time, i baziran je po predmetu iz kultnog naslova The Sands of Time. Igrači će ovde morati da rešavaju zagonetke i koriste mistični artefakt kako bi kontrolisali vreme i time sprečili armiju peščanih čudovišta da zauvek zavladaju svetom. Igrači će na ovaj način sretati mnoga poznata lica iz serijala i to u modernizovanom izdanju.

Pojam escape room vam je verovatno poznat, tu morate rešavati zagonetke kako bi pronašli izlaz iz određene prostorije što je vremenski ograničeno. Kada na sve to dodate i VR komponentu, zabava dostiže potpuno novi nivo, pošto u rešavanje zagonetki biva uključeno dosta komponenti koje jednostavno nisu moguće u realnom životu, kao što je slučaj i sa ovim izdanjem.

Ubisoft je ovime sa sigurnošću potvrdio da nije zaboravio na Princa od Persije, tako da definitivno možemo nadati da u budućnost stiže još igara iz ovog kultnog serijala.

Za sada nije dostupan trejler koji prikazuje kako će ovaj escape room izgledati, ali više detalja možete saznati u intervjuu na zvaničnom sajtu kompanije Ubisot.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top