PC

Devil May Cry 5 postao najprodavanija igra u serijalu sa 3 miliona prodatih primeraka

Zajedno sa novim kvartalom, Capcom je rešio da objavi rezultate prodaje igara iz svog kvalitetnog kataloga, i da se ujedno pohvali povećanim interesovanjem u sve serijale igara koje poseduje.

Rezultati su objavljeni u vidu top liste najprodavanijih igara kompanije i ostalih, gde smo imali prilike da vidimo da je najveći uspeh zabeležio Devil May Cry 5, iako se ni ne nalazi na listi.

Ovaj naslov koji se pojavio prošle godine je do sada prodat u 3,1 milion primeraka, što je dosta više od ostalih naslova u istom serijalu, tako da je ovo sada najprodavanija igra sa DmC etiketom.

Što se tiče ostalih igara, veliki uspeh je načinjen sa prodajom Resident Evil igrama, pošto je Resident Evil 2 Remake sada i zvanično prestigao vremešni original po prodaji, a 5,8 miliona primeraka, dok je Resident Evil 7 stigao na simboličnih 7 miliona prodatih primeraka, što igru stavlja na 4 mesto na listi.

Prvo mesto i dalje ubedljivo drži Monster Hunter World sa gotovo 15 miliona prodatih primeraka, čemu je značajno doprinela Iceborne ekspanzija, koja se nakon konzola nedavno pojavila i na PC-u, ali taj uticaj nije evidentiran sa ovim izveštajem.

Capcom odlično posluje ovih godina i svaki naslov dolazi bez ikakvih razočarenja, što je uvek dobro videti, a nadamo se da će tako biti i sa budućim naslovima, kao što je Resident Evil 3 rimejk.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top