PC

Novi trejler za Marvel’s Avengers nas upoznaje sa moćima superheroja

Nove vesti vezane za Marvel’s Avengers nakon najavljenog pomeranja datuma izlaska stižu u vidu jednominutnog trejlera koji se bavi moćima superheroja.

U trejleru se pominje i moralna dilema sa kojom se naši junaci susreću nakon što su izgubili povrenje naroda, ali to razočaranje će prevladati volja da se dobro zaštiti. Vidimo i moći poznatih superheroja iz filmova, kao i nove junakinje Ms. Marvel koja kao moć ima ogromne udove i ubrzano zalečivanje povreda.

Naravno, kao što se videlo na samoj najavi, likovi su dosta drugačiji od onih na koje smo navikli da gledamo do sada u filmovima, pošto se radi o drugim glumcima, na čemu su fanovi zamerali, ali promene neće biti. Ipak, u trejleru se mogu videti problemi sa osvetljenjem i prikazom pojedinih superheroja, kao što je dosta loš prikaz Thorove munje. Po internetu već kruže komentari da je grafika na nivou ispod očekivanog, što vrlo verovatno može biti razlog odlaganja.

Nadamo se da će Square Enix zajedno sa studijima koji rade na igri uspeti da sredi sve na šta se igrači žale do 4. septembra, kada će se igra pojaviti za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top