PC

Massive Entertainment i dalje radi na Avatar igri, ali ne očekujte nove vesti u skorije vreme

Nakon igre Avatar iz 2009. godine, koja je izašla paralelno sa istoimenim filmom, Ubisoft je još pre par godina najavio da će doneti novu igru smeštenu u ovom univerzumu.

Ta najava je napravljena još 2017. odnosno pre 3 godine, i od tada praktično da nije bilo nikakvih novih detalja od strane izdavača i razvojnog tima Massive Entertainment.

Na ovaj naslov ste verovatno zaboravili, a Massive Entertainment je uglavnom bio zauzet drugim obavezama, kao što je rad na The Division 2. Zapravo se počelo misliti da je od nove Avatar igre studio jednostavno odustao i krenuo da radi na nekom drugom projektu, ali producent ovog studija uverava da se na Avatar naslovu i dalje radi.

Producent Džesper Kasparov je u intervjuu za Screenrant rekao da je igra i dalje u razvoju, ali da se još uvek radi o izuzetno ranoj fazi produkcije, tako da ne može da podeli nikakve detalje, a novih vesti neće biti u skorijem periodu.

Ubisoft već u planu ima izdavanje nekoliko AAA naslova, i tek trebamo videti kada će Avatar ugledati svetlost dana, a prema nekom našem mišljenju, veoma je verovatno da će se to ostvariti sa dolaskom drugog dela ovog naučno-fantastičnog naslova, koji je planiran za kraj 2021. godine, ali je realističnije očekivati ga za 3 deo koji izlazi 2023.

Ako čekate da se ova igra uskoro pojavi, naoružajte se strpljenjem.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top