PlayStation 5

Rainbow Six Siege izlazi i za Playstation 5 i Xbox Series X konzole

Nakon nedavno predstavljenih operatora i nove sezone Void Edge za Rainbow Six Siege, Ubisoft se malo pozabavio i daljom budućnošću ove igre.

U fokusu je bila peta godina sadržaja i početak njene prve sezone sa kojom dolazi obilje novog sadržaja u vidu mape i skinova, Ping sistem po uzoru na onaj iz Apex Legends, arkadne mini-igre i ostalo.

Pored toga, izdavač se pozabavio i dolaskom naredne generacije konzola od strane kompanija Sony i Majkrosoft. Oni koji planiraju da odmah po izlasku pređu na novu generaciju neće imati nikakvih briga, pošto će R6 Siege od prvog dana biti dostupan za Playstation 5 i Xbox Series X konzole.

Ovo je potvrdio producent igra, Liroj Atanasov, koji je u istom intervjuu dodao da je u izradi i cross-play sistem koji će omogućiti “međugeneracijsko” igranje, ali to neće biti dostupno od prvog dana.

Ovo dolazi kao sasvim logična odluka od strane Ubisofta, pošto je još pre par godina objavljeno da ne postoje planovi za novu igru, već će podrška ovom naslovu trajati celih 10 godina.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top