PC

Remedy Entertainment ove godine donosi dve ekspanzije za Control i započinje rad na dva nova projekta

Remedy Entertainment ima velike planove vezane za svoju nedavno objavljenu igru Control, kao i za razvoj narednih projekata.

Igra Control je pokupila brojne nagrade za igru godine, i to sasvim zasluženo, zbog čega Remedy ima dodatnu motivaciju da održi obećano dodavanje DLC sadržaja. Za ovu godinu su planirane dve nove ekspanzije koje će se pojaviti tokom 2020. godine, i koje će dodatno proširiti priču, a nadamo se i razrešiti neke od misterija.

Takođe, za ovu godinu je u planu dovođenje singlplejer ekspanzije/priče za igru CrossfireX, koja stiže u čast dolaska ove inače multiplejer pucačine na zapadno tržište. I pored ovoga, Remedy ima još planova.

Kako je otkriveno u nedavnom finansijskom izveštaju, ovaj studio započinje rad na potpuno novom projektu, koji će tokom ove godine ući u fazu predprodukcije. Pošto se radi o dosta ranoj fazi, iz Remedy nisu želeli da otkriju konkretne detalje o ovom novom singplejer projektu.

Pored fokusa na singlplejer aspekat igara, Remedy u razvoju ima multiplejer naslovu Vanguard, na kojem se radi već duži period. Ovaj multiplejer naslov je već došao do faze u kojoj je igriv, što bi značilo da nas ove godine može očekivati više detalja i neki period ranog testiranja.

Remedy Entertainment ima velike planove, i odlično je rasporedio svoj zaposlene kako bi se istovremeno radio na više projekata, i nadamo se da će imati još uspešniju godinu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top