Filmovi-Serije

Sonic the Hedgehog film tokom vikenda zaradio preko 57 miliona dolara

Sonic the Hedgehog film je privukao dosta pažnje još pre nego što se pojavio, i to pre svega zahvaljujući užasnom prvobitnom dizajnu plavog junaka.

Na svu sreću, taj dizajn je naknadno sređen i dobio je dosta pohvala, a to se ogleda i po gledanosti tokom prvog vikenda emitovanja u svetskim bioskopima.

Film je tokom samo tri dana zaradio preko 57 miliona dolara, što je fantastična suma kada su u pitanju filmovi bazirani na video igrama. Ova zarada smešta Sonic film u rang najuspešnijih filmova, pošto je uspeo da nadmaši i Detective Pikachu film koji je zaradio 54 miliona dolara tokom prvog vikenda.

Pored zarade, utisci kritičara i publike su pomešani, ali svakako bolji nego što bi to bilo slučaj da je ostao prvobitni dizajn. To bi se definitivno odrazilo i na uspeh po zaradi, jer je pitanje da li bi se stiglo do ove sume sa takvim Sonicom.

Da li ste pogledali film tokom vikenda?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top