Nintendo Switch

Strategija sa mafijašima Džona Romera, Empire of Sin, odložena za jesen

Čuveni Džon Romero, ime koje vezujemo za kultni Doom i Quake, je nakon dugo vremena u saradnji sa Paradox Interactive juna prošle godine predstavio svoju najnoviju igru – Empire of Sin.

Ova igra nije pucačina, već strategija smeštena u doba 20-ih godina prošlog veka, koja nas vodi u poprište mafijaških obračuna vezanih za prohibiciju.

Igračima se dopala ideja iza igre, kao i gejmplej u stilu XCom igara, dok su na osnovu trejlera ulice Čikaga delovale izuzetno atmosferično i primamljivo. Prvenstveno je bilo najavljeno da će se Empire of Sin pojaviti u prvoj polovini ove godine, bez tačnog datuma izlaska, ali se to neće dogoditi.

U novoj objavi vezanoj za igru, supruga Džona Romera, Brenda, je izjavila kako im je potrebno više vremena kako bi kreirali naslov koji do sada nije viđen, i da će mudro iskoristiti dodatno vreme kako bi se pozabavili svim izazovima.

Iz toga razloga je rešeno da se dolazak igre pomeri na jesen 2020. godine, s tim što ni sada nije pružen konkretan datum, pa bi se tako Empire of Sin lako mogao ponovo odložiti.

Ovaj mafijaški simulator će izaći za PC, PS4, Xbox One i Switch.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top