PC

Vožnja ledenim drumovima kreće u aprilu – SnowRunner dobio zvanični datum izlaska

Popularna igra u kojoj se pomoću moćne mehanizacije probijate kroz razne, naizgled nedostižne predele, u vidu blatnjavih močvara i gustih šuma, svima poznatija kao MudRunner, dobija dugo očekivani nastavak.

Nova igra nosi naziv SnowRunner i kao što se i da pretpostaviti, ona vas vodi u zimsko okruženje prepuno leda i snega, gde vas čeka nešto drugačija vrsta izazova u odnosu na onaj na koji smo navikli.

Izdavač Focus Home Interactive je nedavno izdao novi trejler za SnowRunner u kojem otkriva zvanični datum izlaska i prikazuje još akcije igračima, kao i unapređenja u odnosu na original.

U trejleru možete videti različite terene koji su prepuni prepreka na svakom obrtaju motor i predstavljena su u vidu uzvišenja, uskih mostova i sličnog. Očekujte unapređenu simulaciju zemljišta, brojna moderna i klasična vozila, ekstremne vremenske uslove i brojne zadatke.

SnowRunner izlazi 28. aprila za PS4, Xbox One i PC, gde će biti Epic Games Store ekskluziva.

Uživajte u trejleru:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top