PlayStation 4

Death Stranding dobio novi misteriozni trejler, Kodžima tizuje dodatni sadržaj

Iako je Death Stranding izašao tokom jeseni prošle godine, to ne znači da je došao kraj uvrnutim i misterioznim trejlerima, pošto je Kodžima sada predstavio potpuno novi video kojim se nagoveštava dolazak nekih novina u igru.

Trejler je napravljen u stilu nedavnog ratnog filmskog ostvarenja “1917”, odnosno sve izgleda kao da je snimljeno izjedna i video se odvija unutar teksta, baš kao što je viđeno u trejleru spomenutog filma. U videu je prikazan protagonista Sam kako se kreće po blatnjavim rovovima po uzoru na one iz Prvog svetskog rata, ali nema nikakvih naznaka šta to može biti.

Kodžima je samo podelio tekst “Stiže 2020.” što ne daje mnogo informacija, osim toga da nešto dobijamo ove godine, šta god to bilo. Po internetu kruže razne glasine da se radi o PC trejleru, a uveravajuće zvuči ideja da se radi o nekoj ekspanziji.

Mi takođe mislimo da se više radi o nekoj ekspanziji koja će nas vratiti nazad kroz vreme i više će se pozabaviti tematikom Prvog svetskog rata. Podsećamo vas da je u Death Stranding već pristuna epizoda koja vas vodi u taj mračni period ljudske istorije.

Trejler, deluje dosta zanimljivo, nema sumnje, i definitivno ćemo ispratiti o čemu se radi u predstojećem periodu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top