Mobile

Počela je nova sezona u Fortnite: Battle Royale, tu je i Deadpool

Nakon početka drugog poglavlja u Fortnite: Battle Royale, ova igra je doživela velike promene u gejmpleju i po pitanju lokacija na mapi, a nedavni dolazak druge sezone nastavlja da menja stvari.

U fokusu nove sezone su pre svega promene na mapi, pošto smo dobili neke stvarno egzotične lokacije, koje su uglavnom smeštene u blizini vodenih površina. Tako imamo veliku jahtu, luksuznu kuću na plaži, luku i neku vrstu tajnog podzemnog pristaništa sa otvorom za sletanje i poletanje helikoptera.

Naravno, ove lokacije nisu nasumično dodate, već su u skladu sa temom nove sezone, a to su tajne operacije i tajni agenti. U igri se sada nalaze razni tajni prolazi koji vas vode do specijalnih predmeta i oružja, ali imaćete i susrete sa negativcima.

Kao i sa svakom sezonom, stigao je novi Battle Pass koji donosi obilje skinova sa kojima možete izgledati kao tajni agent, a tu je i zanimljivo stvorenje sa kojim možete ići po mapi i predstavlja neku uvrnutu vrstu mačke. Na kraju trejlera je otkriveno i da će Deadpool stići u Fortnite, i to kao skin, a postoji šansa da će mu biti posvećeno i više od toga.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top