PC

PC verzija igre Horizon Zero Dawn se pojavila na Amazonu

Glasine o tome da Horizon Zero Dawn dolazi na PC ne prestaju, pošto se sada na još jednom prodajnom mestu pojavila verzija ove igre, i to na francuskom verziji sajta Amazon.

Stranica igre ne otkriva nikakve druge detalje, ali takođe implicira na to da će Horizon Zero Dawn doći na računare, i to bi se prema nekim navodima moglo odigrati već ovog petka, 28. februara, pošto se tada obeležava takočno treća godišnjica od premijernog izlaska.

Ako Soni i Guerilla Games planiraju da Horizon Zero Dawn objave bez ikakve prethodne zvanične najave, to bi definitivno izazvao još veće oduševljenje publike.

Dolazak ove isprva Playstation ekskluzive na PC platformu nakon 3 godine bi bio istorijski potez, a sve su veće šanse da će se to i ostvariti. Da ne zaboravimo, da je dolazak Horizon Zero Dawn na drugu platformu praktično potvrđen od strane insajdera industrije, prepoznatljivog po otkrivanju informacija pre vremena.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top