Mobile

Crash Bandicoot stiže na mobilne telefone?

Čuveni Crash Bandicoot serijal studija Naughty Dog je pre par godina vraćen u život na velika vrata dolaskom remastera originalne trilogije i trkačine.

Remaster se pojavio za Playstation 4, a nešto kasnije je prešao i na ostale platforme, gde se odlično pokazao po pitanju prodaje, a uzgred je oduševio mnoge fanove.

Vlasnik franšize, Activision, je još ranije objavio da će se više pozabaviti ovim brendom, u vidu razvoja nove igre, i remastera starih. Sada saznajemo da je u razvoju još jedan projekat koji je planiran za mobilne telefone.

Ako je verovati procurelim informacijama, nova Crash igra namenjena mobilnim uređajima pripada tipu igara u kojima beskonačno trčite, poput Subway Surfers. Igrače očekuje povratak na Wumpa ostrva sa poznatim junakom, gde će trčati skakati i surfovati kako bi sakupili što više nagrada.

Na igri radi studio King, poznat po naslovu Candy Crush Saga, i zanimljivo je videti da je nova igra u endless runner fazonu, pošto je takvih novih igara bilo jako malo u prethodnom periodu. Potez da se nova Crash igra pojavi baš za Andorid i iOS uređaje je sasvim logičan, pošto je Activision zabeležio jake finansijske rezultate u prethodnim mesecima sa mobilnim igrama, poput Call of Duty Mobile.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top