PC

Cyberpunk 2077 će od prvog dana biti dostupan za igranje putem GeForce NOW striming servisa

Pošto je Cyberpunk 2077 odložen za jesen ove godine, mnogi fanovi će pored čekanja morati da se suoče i sa strepnjom od sistemskih zahteva koji bi trebali uskoro biti objavljeni.

Dobar deo PC zajednice je u strahu da će morati da menja računar kako bi uopšte mogao da pokrene ovaj naslov, koji na osnovu trejlera izgleda impresivno, dok je igranje na najvišim podešavanjima za neke samo san.

Na svu sreću, Nvidia izlazi igračima u susret sa svojim GeForce NOW striming servisom, pošto je sada objavila da će Cyberpunk 2077 biti igriv na ovom servisu od provg dana kada se pojavi. Kao što smo već pisali, GeForce Now servis je potpuno besplatan, tako da se od vas zahteva samo da posedujete Cybepunk 2077 na Steamu kada se pojavi.

Ono što vam GeForce Now pruža jeste igranje ovog nadolazećeg naslova na najvišim detaljima bez potrebe za jakom lokalnom mašinom, već to možete činiti i sa osrednjim laptopom.

GeForce Now servis dobija dosta pažnje otkako je postao dostupan svima i donosi dobru uslugu strimovanja bez mnogo problema, a mi smo imali prilike i da servis isprobamo i kod nas, i oduševljeni smo rezultatima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top