Filmovi-Serije

Netflix greškom otkrio detalje za nadolazeću Resident Evil TV seriju

Da je Resident Evil serija u pripremi od strane produkcijske kuće Netflix zna se praktično od januara prošle godine, ali od tada u javnost nije stiglo mnogo konkretnih detalja.

Kao i kada se prvi put saznalo za seriju, nove detalje o njoj sada saznajemo takođe zahvaljujući procurelim informacijama, koje je Netflix greškom objavio i ubrzo izbrisao, ali su mnogi ipak uspeli da vide o čemu je reč.

Naime, procureli podaci vezani za Resident Evil seriju otkrivaju njen opis i kako sve počinje. Radnja će se odvijati u gradu Cleafieldu, što je verovatno alternativni naziv za Racoon City, koji je godinama stojao u senci tri giganta koja naizgled nisu povezani, ali će T-virus sve njihove tajne izneti na videlo.

Pročitajte još: Zvanično predstavljen Resident Evil 3 Remake

Kompletan opis možete pročitati na sačuvanoj verziji sajta, pre nego što je Netflix uklonio. Ovo je praktično potvrda da je serija uveliko u pripremi, a ako je verovati ostalim glasinama, na seriji će raditi Constantin Film, produkcijska kuća koja je radila na nekoliko Resident Evil filmova sa Milom Jovovic u glavnoj ulozi.

Da li će ova glumica spskog porekla reprizirati svoju ulogu i u ovom Netflixovom ostvarenju saznaćemo kada konačno budu otkriveni svi detalji.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top