PC

Opis početne stranice Steam platforme na Guglu glasi “F**k Epic Games Store”

Ako u Guglovom pretraživaču ukucate pojam Steam Store, sačekaće vas zanimljiva poruka namenjena Epic Games platformi.

U trenutku pisanja ove vesti, opis Steam stranice na ovom pretraživaču prikazuje reči “F**k Epic Games Store, što je primećeno od strane drugih korisnika danas. Nije poznato o čemu se radi, jer ovo svakako nije zvanični opis Steam prodavnice.

Ovaj intrigantni opis na Valveovoj platformi verovatno potiče “iznutra”, pošto su podaci koji se pojavljuju u Google pretrazi čist prikaz onoga što se nalazi na određenom sajtu i nisu podložni direktnoj promeni. Na taj način, postoje velike šanse da je neko pronašao način da menja podatke o Steam platformi bez dozvole, ili je neko iz kompanije Valve rešio da se otvoreno obračuna sa suparničkom platformom.

Mimo ove zanimljive poruke, Valve i Epic Games vode podmukli rat kroz uzimanje ekskluziva i ponudu boljih uslova developerima, i uglavnom je krajnjim korisnicima sve to smetalo, pošto su oni ograničeni po pitanju slobode izbora.

U ovo se možete uveriti i sami ako u pretrazi ukucate “Steam Store”, ali imajte u vidu da se to neće pojaviti ako ukucate samo pojam “Steam”.

Pogledajte i sami:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top