PC

Početak druge sezone praktično potvrdio Battle Royale mod za CoD: Modern Warfare

Još pre nego što se Call of Duty: Modern Warfare pojavio pred fanovima, bilo je reči o tome da će se Battle Royale mod pojaviti nekoliko meseci nakon izlaska, ali o tome do skora nije bilo nikakvih naznaka.

Međutim, dolazak famozne druge sezone u ovu pucačinu je praktično potvrdio dolazak Battle Royale mape i moda, kroz kratki tizer i procurelu mapu ogromnih razmera.

Izgled čitave mape je otkriven kroz glitch u igri, koji je omogućio da se tokom privatnog meča i sa ulogom kastera slobodno možete kretati po Battle Royale mapim, što je učinila osoba zaslužna za ovaj leak.

Za sada nema preterano mnogo detalja vezanih za dolazak Battle Royale mape, ali je poznato da će posedovati 15 različitih zona i 6 važnih lokacija, a govorilo se i raznim unapređenjima u odnosu na BR mod koji je bio prisutan sa Black Ops 4.

Dolazak druge sezone je znazno obogatio igru, sa gomilom novih mapa za sve postojeće modove igranja, a stigle su i one kultne, kao što je Rust. Glasine upućuju na to da bi se Battle Royale mod mogao pojaviti tokom trajanja druge sezone, ali ostaje da sačekamo na zvaničnu objavu Activisiona.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top