PlayStation 4

Trebaće vam 100GB slobodnog prostora za Final Fantasy 7 Remake

Rimejk kultnog Final Fantasy 7 stiže 10. aprila, što je izmenjeni datum od onog prvobitno planiranog, tako da fanovi imaju više vremena da se pripreme, i to pogotovu kada je u pitanju slobodan prostor na Playstation 4 konzoli.

Još od same najave se videlo da Final Fantasy 7 Remake izgleda veličanstveno sa novim teksturama i animacijama, a to će igrače koštati prostora na disku konzole, pošto je otkriveno da je potrebno 100 GB slobodnog prostora.

Ovaj podatak je otkriven na pozadini kutije igre namenjene za korejsko tržište, ali se zahtev od 100GB odnosi i na verziju igre za ostatak sveta. Može se videti i da će igra dolaziti sa dva Blu-ray diska, čime se opravdava zahtevanje slobodnog prostora.

Ovo se verovatno ne odnosi na sadržaj koji će biti naknadno dodat na osnovu igre, u vidu ekspanzija i drugih dodataka priče. U svakom slučaju, imate oko 2 meseca da oslobodite 100GB prostora na disku ako želite da zaigrate Final Fantasy VII Remake.

Glasine navode da bi se ovaj naslov u aprilu 2021. godine mogao pojaviti i za druge platforme, ali trenutno nema konkretnih detalja o tome, niti dodatnih sistemskih zahteva.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top