Filmovi-Serije

Treća sezona serije Castlevania uskoro stiže na Netflix, pogledajte trejler

Nakon uspešne dve sezone emitovanja serije Castlevania na Netflixu, pred fanovima je i treća sezona, koja je sada dobila zvanični datum početka emitovanja i trejler koji nam otkiva detalje novih avantura Belmonta i ekipe.

Radnja će se odvijati u maloj varošici koja krije mnoge tajne, i prepuna je noćnih stvorenja koja proždiru nedužne stanovnike. U trejleru vidimo mnoga stvorenja i dosta intenzivne akcije, ali ako još uvek niste pogledali prethodne dve sezone imajte na umu da možete videti par spojlera.

Treća sezona ove serije bazirane na uspešnoj istoimenoj franšizi video igara stiže na Netflix već 5. marta, što znači da fanovi dosta manje čekaju nego što je to bilo slučaj sa dolaskom druge sezone, koja se pojavila prošle godine.

Ono što je oduševljavajuće je to da će biti čak 10 epizoda ove sezone, veliko pojačanje u odnosu na prethodne dve.

Uživajte u trejleru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top