PC

Halo: Combat Evolved iznenada stigao na Steam

Nakon što se Halo Reach po prvi put pojavio pred PC publikom u decembru, 343 Industries i Majkrosoft su rešili da malo promene dinamiku dodavanja ostalih igara iz ovog kultnog serijala.

Za razliku od pristupa sa Halo: Reach, gde su igrači dobijali razna obaveštenja vezana za rok razvoja, sada je naredna igra u Halo serijalu, Combat Evolved, bez ikakve prethodne najave upravo dodata na Steam.

To znači da igru možete kupiti odmah i uskočiti u novine koje ona nosi, i to obogaćene 4K rezolucijom, grafikom iz remasterizovane verzije i obilje opcija vezanih za PC platformu.

Halo: Combat Evolved je dostupan za kupovinu putem Steam platforme po ceni od 10 dolara, a možete ga kupiti i putem Master Chief kolekcije koja košta 40$ i sa sobom donosi i sve ostale nadolazeće naslove.

Obzirom da je prošlo gotovo tačno tri meseca između pojavljivanja Halo Reach i Combat Evolved, možemo očekivati da će razvojni tim održati taj tempo dodavanja kolekcije na Steam, pošto on izgleda najviše odgovara igračima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top