PC

Zvanično predstavljen Call of Duty: Warzone – besplatna Battle Royale pucačina

Nakon dosta procurelih informacija, tizovanja i jurnjave za leakerima, Activision i Infinity Ward su konačno predstavili najnoviju iteraciju u Call of Duty univerzumu.

Ova igra funkcioniše kao samostalni dodatak za Call of Duty: Modern Warfare, koji se pojavio prošle godine, i to u smislu da je izrađena na istom endžinu i da koristi iste modele i oružja. Velika razlika je to da nije dodatak samo za one koji poseduju Modern Warfare, već je u potpunosti besplatan za sve, čak iako ne poseduju igru.

Warzone igrače smešta u ogromni svet u kojem će se do 150 igrača po meču takmičiti za taktičku i oružanu prevlast nad ostalima, i to ne samo u klasičnom Battle Royale modu igranja, već sa bonus varijacijom u kojoj na Verdansk mapi morate sakupiti što više novca.

Trejler koji je stigao sa objavom ukazuje na to da igrače očekuje ludo iskustvo, sa vozilima, psima i raznim gedžetima koje će pronalaziti rasute po mapi. Infinity Ward napominje da je reč o potpuno novom iskustvu, što znači da će se razlikovati od Battle Royale moda koji je bio prisutan u Black Ops 4, što već daje nadu igračima.

Call od Duty: Warzone postaje dostupan od već sutra, 10 marta, za PC, PS4 i Xbox One tako da nećete morati mnogo da čekate.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top