PC

I zvanično – Horizon Zero Dawn ovog leta stiže na PC

U prethodnim mesecima je bilo dosta glasina o tome da se Sony sprema na istorijski korak i da će jedan od svojih first-party naslova načiniti dostupnim za PC.

Iako smo od kredibilnih insajdera industrije imali praktičnu potvrdu da Horizon Zero Dawn dolazi na PC, morali smo da sačekamo na zvaničnu objavu japanske kompanije, što se sada i desilo.

Sony je dolazak ovog naslova na PC najavio putem Playstation Bloga, odnosno od strane direktora svetskih Playstation studija – Hermena Hulsta. On je objavio kako bi se Horizon Zero Dawn na novoj platformi trebao pojaviti već na leto, i da fanove uskoro očekuje više detalja.

Hulst je objavio da ovo ne treba da zabrinjava Playstation fanove, zato što je Sony i dalje 100% posvećen svom hardveru i tako će ostati u budućnosti, u šta će se mnogi uveriti već sa dolaskom Playstation konzole.

Dobro je da konačno imamo potvrdu ovih glasina, što znači da bismo u budućnosti mogli da očekujemo dolazak još Playstation ekskluziva na PC, kao što je to Dreams. Moguće je da mnoge čudi ovaj potez Sonija, ali se radi o jako dobro promišljenom koraku, pošto ova kompanija objavljivanjem starijih naslova privlači nove fanove da zaigraju još bolji nastavak na konzoli naredne generacije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top