PlayStation 5

Hideo Kojima ponovo radi na igri u Silent Hill serijalu?

Svima je već poznato da su se čuveni kreator igara Hideo Kojima i kompanija Konami rastali i svako je nastavio svojim putem, ali glasine sada navode da bi se raskinuto partnerstvo moglo obnoviti zahvaljujući Silent Hill serijalu.

Ovaj horor serijal je nakon otkazivanja projekta zvanog P.T. stavljen na mirovanje i fanovi su mogli jedino da se nadaju da će nekada dobiti novu igru. U januaru ove godine su stigle radosne vesti da se osim na novom filmu radi i na dve Silent Hill igre, jedna bi bila reboot, sa ciljem da oživi serijal, dok bi druga igra bila povratak otkazanog projekta iz 2014. godine.

Kako navode glasine, jedna od igara u razvoju bi trebala biti Playstation 5 ekskluziva i kompanija Sony ulaže najviše napora u oživljavanje ovog serijala. Kako navodi portal RelyonHorror, Soni sada takođe radi na obnavljanju veze između Konamija i Hidea Kojime, kako bi se ovaj producent vratio da radi na Silent Hill igri.

Raskid koji saradnje između Konamija i Hidea Kojime nije prošao baš sasvim glatko i praćen je nizom kontroverzi, ali je svakako moguće da se to prevaziđe u cilju izrade najnovije Silent Hill igre, pogotovu što je u priči Sony koji za cilj ima dobijanje što kvalitetnije ekskluzive za Playstation konzolu nove generacije.

Na osnovu glasina možemo očekivati dosta od Silent Hill serijala u narednom periodu, a za sada ostaje da sačekamo zvaničnu objavu da Kodžima još jednom preuzima kormilo u razvoju igre pod budnim okom Konamija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top