PC

Assassin’s Creed Odyssey možete igrati besplatno predstojećeg vikenda

Ubisoft je sa Assassin’s Creed Odyssey povratio poverenje fanova zahvaljujući odličnoj priči i osveženim mehanikama sa dodatkom RPG elemenata, što se savršeno uklopilo u celoviti svet antičke Grčke.

Ako kojim slučajem do sada niste imali prilike da se upustite u Odiseju, to možete učiniti tokom predstojećeg vikenda potpuno besplatno. Vikend besplatnog igranja traje od 19. do 22. marta i pred igračima će biti sav sadržaj bez ikakvih ograničenja.

Naravno, za prelazak Assassin’s Creed Odyssey vam je potrebno oko 40 sati, što je nekome i izvodljivo, ali pošto verovatno većina neće uspeti da se nauživa sadržaj tokom tri dana besplatnog igranja, Ubisoft je omogućio da se po kupovini sav napredak prenese i u punu verziju igre.

Ko se odluči da pazari ovaj naslov to može učiniti po sniženoj ceni zahvaljujući prolećnoj rasprodaji na Ubi Store, sa 67% nižom cenom nego inače.

Vikend važi za sve platforme na kojima je Odyssey dostupan – PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top