PC

Svi članovi studija CD Projekt Red rade od kuće kako bi se izbegla dodatna odlaganja

Novo žarište korona virusa je Evropa, sa ogromnim brojem slučajeva u većini zemalja, koje polako uvode agresivne mere u borbi protiv daljeg širenja i izbegavanja negativnih posledica.

Do sada su odložena sva masovna okupljanja, otkazani brojni sajmovi i premijere filmova, a mnoge kompanije su svoje zaposlene prebacile na režim rada od kuće.

To je učinio i CD Projekt Red, renomirani studio iz Poljske zaslužan za kreiranje The Witcher igara. Ovaj studio je u posebnoj objavi povodom pandemije korona virusa rešio da sve svoje zaposlene uposli kod kuće, kako bi bili bezbedniji i čime bi se izbeglo dalje širenje virusa.

Pročitajte još: Rad na novoj Witcher igri počinje odmah nakon izlaska Cyberpunk 2077

Studio nije mogao odmah da pređe na ovaj način rada, već su u proteklim nedeljama tekle pripreme infrastrukture i opreme za sve radnike kako bi svima bilo omogućeno da rade kao da se nalaze u studiju.

CD Projekt Red nije želeo da jednostavno zatvori vrata i da raspusti zaposlene, iz razloga što želi da ispoštuje septembarski datum izlaska za Cyberpunk 2077, koji je već dugi niz godina u razvoju.

U specijalnoj objavi povodom COVID-19, otkriveno je da za sada nema planova da se Cyberpunk 2077 odloži, i rad od kuće će svakako pomoći da se to i ostvari. Podsećamo, Cyberpunk 2077 je već jednom odložen početkom godine, kada je umesto aprila datum izlaska pomeren za 17. septembar.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top