PC

Football Manager 2020 je potpuno besplatan za igranje u narednih nedelju dana

Svi fudbalski mečevi većih i manjih liga su otkazani do daljnjeg, a čak je i Evropsko prvenstvo pomereno za 2021. godinu. Pošto su fudbaleri i fanovi ovog sporta ostali bez glavne zanimacije, oni uveliko traže alternativu.

Neki su već uspeli da otkazane mečeve odigraju unutar FIFA 20, a studio Sports Interactive igračima nudi da u narednih nedelju dana potpuno besplatno preuzmu ulogu menadžera fudbalskih klubova u Football Manager 2020.

Ovaj naslov će biti potpuno besplatan sve do 25. marta putem Steam platforme, bez ikakvih ograničenja, a nakon tog perioda ćete igru moći da kupite i sav napredak prenesete.

Osim toga što zbog korona virusa morate boraviti u kući, dodatni razlog da zaigrate Football Manager 2020 je to što se radi o najrealnijom simulaciji menadžerisanja do sada sa velikim brojem noviteta u odnosu na prethoda izdanja, o čemu je kolega Predrag govorio u detaljnoj recenziji.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top