PC

Prolećno izdanje The Game Festivala na Steam platformi donosi preko 40 besplatnih naslova

The Game Festival koji se odigrao tokom ceremonije dodele nagrada na The Game Awards je prikupio dosta pozitivnih reakcija publike pošto je omogućeno da se potpuno besplatno isproba veliki broj nadolazećih igara.

Na svu sreću, The Game Festival se na Steam vraća sa prolećnim izdanjem, i još većim brojem dostupnih igara.  Održavanje ovog festivala je prvobitno planirano kao deo GDC konvencije, nedavno otkazane zbog korona virusa, ali je rešeno da se i pored tog otkazivanja on održi kako bi igrači imali dodatni razlog da ostanu kod kuće.

Prolećno izdanje The Game Festivala donosi preko 40 igara, i demo verzija koje će biti moguće isprobati od danas, 18. marta, kada festival počne u 19 časova po našem vremenu i trajaće sve do 23. marta, kako bi igrači imalo dovoljno vremena da isprobaju sve.

Za sada nije poznato koje će igre sačinavati listu dostupnih za probu, ali će to mahom biti indie ostvarenja koja su bila predstavljena na prethodnim konvencijama za nezavisne developere.

Džof Kinli, koga mnogi prepoznaju kao domaćina The Game Awards ceremonije, je objavio da ovo nije jedini festival za ovu godinu, već nas u narednim mesecima očekije više ovakvih događaja, a radi se i na tome da festival bude dostupan na drugim platformama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top