PC

L.A. Noire dobija nastavak?

Već smo se navikli na spori tempo kojim Rockstar Games izdaje svoje nove igre, pred igračima je uvek puno čekanja na nastavak, a to čekanje je po tradiciji ispraćeno raznim glasinama i curenjima informacija.

Sada procurela muzika upućuje na to da odlična detektivska igra, L.A. Noire, dobija nastavak. Na Youtube kanalu Warner Music se našla lista koja nosi naziv “L.A. Noire Part Two”, zajedno sa muzikom koja je vezana za navodni drugi deo.

Ubrzo nakon što je lista otkrivena, ona je uklonjena sa svi muzikom koja je povezana sa njom, ali su mnogi uspeli da ugrabe dokaz o tim procurelim informacijama i objave na forumu ResetEra.

Ovo nije prvi put da se informacije o nekoj igri pojave putem procurele muzike na Youtube platformi, ali ćemo morati da ipak sačekamo na zvaničnu najavu studija Rockstar, koja bi se mogla odigrati već ove godine.

L.A. Noire se pojavio 2011. godine sa izuzetno pozitivnim reakcijama igrača na račun mehanika i odličnih facijalnih animacija likova. U proteklom periodu je izdato nekoliko različitih verzija i remastera, a izdata je i specijalna VR verzija.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top