PC

Watch Dogs i The Stanley Parable su besplatni na Epic Games Store u narednih nedelju dana

Novi četvrtak je pred nama, što znači da dobijamo i novi paket besplatnih igara na Epic Games Store.

Prošle nedelje smo dobili čak 3 simpatične indie igre, a sada Epic Games deli dva dosta zanimljiva naslova – Watch Dogs i Stanley Parable.

Watch Dogs je naslov kompanije Ubisoft iz 2013. godine koji je igrače upoznao sa dosta zanimljivom mehanikom hakovanja, a kasnije je dobio i nastavak u vidu drugog dela, dok sada očekujemo da se pojavi Legion.

Stanley Parable je fantastična igra, pogotovu za one koji vole uvrnute stvari gde je sve moguće i nemoguće, dok budete istraživali i probijali se kroz niz misterija.

Procedura vam je verovatno već dobro poznata, potrebno je samo otići na zvaničnu stranicu prodavnice i proći proces besplatne kupovine i ova dva naslova zauvek ostaju u vašem vlasništvu.

Zbog novonastale situacije sa pandemijom korona virusa, mnogi developeri su svoje igre načinili potpuno besplatnim za igranje, i o kojim je igrama reč možete pogledati na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top