PC

Zakoračite u Raccoon City – stigao besplatni demo za Resident Evil 3 Remake

Kao što je i bilo najavljeno, Resident Evil 3 Remake je danas dobio svoju demo verziju, koja je potpuno besplatna za sve i na svim najavljenim platformama.

Demo donosi početni deo igre, što je u suštini sasvim dovoljno igračima kako bi se uverili u kvalitet koji ih očekuje kada se puna verzija igre bude pojavila 4. aprila.

Za preuzimanje demo verzije vam je potrebno oko 6 GB, dok će nakon toga biti zauzeto oko 8GB prostora na vašem disku, barem kada je u pitanju Steam verzija.

Pored toga što imaju prilike da okuse delić priče u ulozi Džil Valentajn, igrači mogu učestvovati u mini igri, koja od njih traži da sakupe 20 Mr. Charlie figurica koje se nalaze sakrivene na raznim lokacijama. Ove figurice su tradicija kada su u pitanju demo verzije Resident Evil igara.

Zajedno sa demo verzijom igre je stigla i objava da od 27. marta počinje otvoreno beta testiranje asimetričnog multiplejer moda Project Resistance koji dosta obećava.

Preporučujemo vam da isprobate demo verziju RE3 rimejka, a ako kojim slučajem nemate vremena, pogledajte ovaj walkthrough: 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top