PC

Remaster kampanje za CoD: Modern Warfare 2 se pojavio na korejskom sajtu

Sa uspehom koji je imao prošlogodišnji reboot Modern Warfare pod-serijala, sasvim je logično da će Activision više pažnje posvetiti starijim naslovima i njihovoj modernizaciji.

Glasina o ovome ima na pretek, pogotovu što se nedavno pojavio podatak da nas ove godine očekuje reboot prve Black Ops igre sa brojnim dodacima i proširenom pričom. Sada izgleda da Activision ima još toga u pripremi, ako je verovati korejskom sajtu za regulaciju sadržaja.

Na tom sajtu se pojavila igra koja je remaster singlplejer kampanje(dakle ne cele igre) za čuveni Call of Duty: Modern Warfare 2. Nikakvi novi detalji nisu otkriveni, pa tako nije poznato ni kada se može očekivati dolazak ove igre.

Modern Warfare 2 remaster se već nekoliko puta pojavljivao kao remaster na raznim sajtovima za regulaciju sadržaja, što je jaka indikacija da se nešto vezano za ovu kampanju sprema.

Postoji velika šansa da će se MW2 singlplejer kampanja pojaviti kao deo neke nadolazeće Call of Duty igre, kao što je to bilo slučaj sa remasterom prve MW igre, koja je došla u paketu sa Infinite Warfare, da bi kasnije postala samostalni remaster.

Mnogi željno iščekuju neke vesti vezane za remaster drugog dela u Modern Warfare pod-serijalu, pošto je prema mnogima to jedan od najboljih Call of Duty naslova, pre svega zbog odlične i provokativne singlplejer kampanje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top