PC

Tomb Raider, Lara Croft and the Temple of Osiris i gomila drugih igara je trenutno besplatna na Steamu

Kompanija Square Enix se takođe pridružila #Stayathome inicijativi kako bi motivisala igrače da ostanu u svojim kućama i da se zabave video igrama.

Ovaj izdavač je rešio da do kraja vikenda omogući igračima da potpuno besplatno preuzmu Tomb Raider iz 2013. godine i Lara Croft and the Temple of Osiris, co-op igru sa nešto drugačijim mehanikama igranja. Obe igre možete preuzeti do 23. marta putem Steam platforme, nakon čega će one zauvek ostati u vašem vlasništvu.

Pored ova dva naslova, na Steamu vas očekuje Pleasure Puzzle: Portrait koja od vas zahteva da malo mućnete glavom, ili se možete opustiti uz Headsnatchers u kojoj otimate glave sa ramena protivnika. Kada su igre za više igrača u pitanju, tu je i Drawful 2 u kojoj su telefoni vaši kontroleri, dok je Deiland simpatična avanturica za jednog igrača, ako je to više po vašem ukusu.

Što se besplatnih igara tiče, tu je i urnebesna pucačina Goat of Duty o kojoj smo već pisali, a svoje umeće menadžerisanja možete isprobati sa Football Manager 2020. Naravno, na ostalim platformama je u ponudi još više igara, koje možete pronaći putem ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top