PC

PUBG besplatnim skinovima i planovima za budućnost slavi tri godine postojanja

Tačno tri godine je prošlo od premijernog pojavljivanja igre PlayerUnknown’s Battlegrounds, koja je svima poznatija kao PUBG.

U ovu čast, PUBG korporacija je rešila da sve igrače časti besplatnim skinovima, koje mogu preuzeti logovanjem u igru u vidu svečane anniversary kutije.

U narednih mesec dana, sve do 23. aprila, igrače na PC-u i konzolama očekuje roze duks sa brojem tri, skin za padobran i M416 oružje, jedno od popularnijih u igri.

Zajedno sa besplatnim stvarima, developeri su rešili da podele i delić planova vezanih za budućnost igre. Naredni period će proći u znaku raznim izmena, prvenstveno usmerenih ka mapama, pošto je već uveliko u izradi rework mape Vikendi, a kasnije će isto biti učinjeno i sa ostalim.

Pored poboljšanja iskustva igranja, PUBG igrači mogu da očekuju i nove mape, oružja i mehanike, čime bi se privukli novi igrači i vratili oni stari.

PUBG je ima dosta zanimljivu istoriju za sobom. Pre tačno tri godine se pojavio u Steam Early Access programu, i u narednim mesecima nakon izlaska je ostvario neverovatno dobru prodaju za Early Access naslov, i nekoliko puta je uzastopno obarao rekorde po broju konkurentnih korisnika. Nakon prve godine se pojavilo dosta drugih igara u žanru, poput Fortnite: Battle Royale, dok su i veliki problemi sa varalicama doveli do toga da se igrači polako udalje od igre. Trenutno, PUBG na Steamu beleži oko 470.000 igrača, što je dosta manje u odnosu na prvu godinu, ali je sasvim dovoljno da se održi u top 5 najigranijih.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top