PC

Posle Horizon Zero Dawn i God of War dolazi na PC?

Dolazak pravih Playstation ekskluziva na PC više nije mit, jer je 10. marta i zvanično potvrđeno da Horizon Zero Dawn na leto dobija PC verziju, a nedavno je objavljena prva fotka.

Zvanična najava je došla nakon niza curenja informacija i nagađanja, zbog čega mnogi pretpostavljaju da Sony neće tu stati. Sada su se pojavile naznake koje upućuju na to da će i God of War pratiti HZD u putu na računare.

Na Sonijevom zvaničnom sajtu igre je primećeno da više nema oznake “Only on Playstation” koja je ranije postojala i naglašava da se radi o igri koja je za igranje dostupna samo na Playstation uređajima.

Kao i Horizon Zero Dawn, God of War(2018) je first party naslov na kojem je radio Sony studio u Santa Monici, na čelu sa Korijem Blarogom, glavnim režiserom koji je i sam izjavio kako želi da se njegova igra pojavi na drugoj platformi.

Podsećamo da smo ranije već imali jednu igru koja je ostala bez oznake “Only on Playstation” i ubrzo je bila najavljena za PC. To je Death Stranding koji je gotovo do samog izlaska važio za PS4 ekskluzivu, da bi onda bio najavljen i za PC. Zbog toga postoji šansa da ćemo se sa Kratosom igrati i na računarima, ali dok ne dobijemo zvaničnu objavu ovo moramo uzeti sa rezervom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top